این مرکز از تیر ماه 1386با مساحت کل 1443/22 متر مربع تاسیس گردید

واز سال 1387 تا کنون فعالیت های خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری وادبی ادامه داده است

در حال حاضر این مجموعه دارای 7498 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 449/48    متر مربع برای اعضا کودک ونوجوان می باشد

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه 6تا 16 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه های فرهنگی ،هنری،ادبی

بخش های  مرکز : 3 کلاس هنری ، یک کلاس قصه گویی،سالن کتابخانه، وسالن نمایش،ابدارخانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی : ------------

روز وساعات فعالیت: مرکز یک شیفت صبح از 8 صبح تا  14 / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: یک مسئول مرکز ،یک مربی فرهنگی ،یک مربی نقاشی ، یک نیروی خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 16 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : اندیمشک کوی جمهوری (نیرو) فاز دوم انتهای خیابان والفجر 10

تلفن : 42667067

مسئول مرکز : خانم کمرکنی

 

.

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/12/08 - 13:52
  • تعداد بازدید: 1253
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست «جهاد تبیین» در کانون خوزستان برگزار شد

نشست «جهاد تبیین» به همت واحد بسیج کارمندی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن آمفی‌تئاتر اداره کل کانون برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، دومین نشست‌های «جهاد تبیین» واحد بسیج کارمندی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کانون خوزستان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌آقا موچگانی، داریوش آقاسی مدیر کل کانون و جمعی از کارکنان اداری و مراکز فرهنگی هنری برگزار شد.

مهمان برنامه در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت تمرین ملت برای ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) گفت: جهان و افکار مردم باید آمادگی این امر مهم را پیدا کنند و از دیدگاه خاص به آن نظر داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در زمان حضور بقیة‌الله سبک زندگی کل جهان تغییر خواهد کند، به تفسیر موارد فلسفی غیبت پرداخت.

 او مقدمه این تغییرات را انجام کارهای صالح و پیروی از ولایت‌فقیه عنوان کرد و عمل‌گرایی را مهم‌ترین تمرین برای ظهر امام دوازدهم دانست و بر مهیا شدن شرایط و همکاری با نائب زمان، که زمینه‌ی اصلی این رویداد مهم است نگاه ویژه داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌آقا موچگانی، مهم‌ترین تربیت در دوران غیبت را، دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی از جمله شرکت در راهپیمایی ۲۲بهمن‌ماه و همچنین انتخابات جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.

ایشان هشت مرحله و الگوی جهانی رسیدن به ثبت اقتصادی که شامل؛ انقلاب، جنگ، انقلاب علمی، تبدیل علم به فناوری، حمایت از تولید داخلی، اصلاح ساختاری، صادرات محوری و تبدیل شدن ارز کشوری به ارز ذخیره‌ی جهانی را به صورت مختصر تشریح کرد و مرحله نهم که مختص ظهور و نقش‌آفرینی مردم ایران در مورد مسئله‌ی ظهور است را نیز به آن‌ها اضافه کرد.

در پایان دومین نشست‌های «جهاد تبیین»، با اشاره به اهمیت و رشد علمی کشور بعد از انقلاب سال ۵۷، با مشارکت اعضای شرکت‌کننده، برخی از مسائل اقتصادی و تاریخی کشورهای در حال توسعه و دلایل رسیدن به رشد و شکوفایی ظاهری آن‌ها بررسی شد.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت